Együtt formáljuk a pénzügyi technológia jövőjét

Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége

AZ EFISZ
dokumentumok

Benyó Péter

Elnökségi tag

Benyó Péter az OTP Mobil Kft. 2013-as indulása óta ügyvezetői pozíciót tölt be. Az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti a SimplePay online fizetési rendszert, illetve a Simple alkalmazást, amely számos, a mindennapi ügyintézést megkönnyítő funkcióval rendelkezik.

2021-től az OTP Bank Payments Tribe vezetését is ellátja.

Karrierjét az OTP Bankban Project Managerként kezdte, ahol jelentős részt vállalt a PayPass magyarországi bevezetésében. A későbbiekben a bankkártyás ügyletek divízióvezetőjeként tevékenykedett. Emellett oktatói szerepet is vállalt: a Selye János Egyetemen előadásokat tartott digitális termékfejlesztés, illetve adatbázis-technológia témakörökben.

Az elmúlt 10 évben az érintésmentes fizetési technológiák fejlesztésével és biztonságosabbá tételével foglalkozott, céljaként pedig a mobilfizetéses vásárlás élménnyé alakítását tűzte ki. Péter hisz abban, hogy a korszakalkotó ötletek a legújabb technológiákkal és trendekkel kombinálva magasabb szintre emelhetik az ügyintézés és a vásárlás folyamatát is.

AZ EFISZ
dokumentumok
FRISS HÍREk Továbbí hírek
IMPRESSZUM
Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ)
1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-02-0016481
Adószám:18902323-1-41
Telefonszám: +36 70 451 4483
info@efisz.hu
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram