EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2021.11.04.

Jogi nyilatkozat

INFORMÁCIÓK A SZÖVETSÉG HONLAPJÁNAK HASZNÁLATÁRÓL

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk vagy bármely oldalának megnyitása a jelen nyilatkozatunkban foglaltak elfogadását jelenti.

Szerzői jog

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) weboldalain elhelyezett minden képi megjelenést, szöveget, letölthető dokumentumot, információt, egyéb tartalmat, ide értve azok elrendezését, megjelenési formáját is, szerzői jog védi. Hivatkozni rájuk, idézni belőlük csak a forrás pontos megjelölésével lehet. A weboldalakon található tartalmak egészének vagy valamely azonosítható részének bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag az EFISZ kifejezett, erre vonatkozó előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A weboldalakon található információk

Az EFISZ weboldalain megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az EFISZ törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, pontosságáért, naprakészségéért nem vállal felelősséget.

Linkek

Weboldalaink néhány olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók, illetve partnerek oldalaira irányítják a T. Látogatót. Az EFISZ mindent elkövet annak érdekében, hogy csak olyan oldalakhoz biztosítson kapcsolatot, amelyek az EFISZ által képviselt magas szintű technikai és tartalmi követelményeknek eleget tesznek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért azonban az EFISZ nem vállalhat felelősséget. Az EFISZ honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat az EFISZ nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, formai és tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal. Az EFISZ kizárja felelősségét minden olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett dokumentumért, információért, amely esetlegesen az EFISZ weboldalaihoz kapcsolódik.

A személyes adatok védelme

Az EFISZ bármely, a weboldalai használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok gépi feldolgozásához kapcsolódóan az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezései szerint kezel. Az EFISZ az interneten keresztül hozzá eljuttatott minden adatot ugyanolyan védelemben részesíti, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram