Együtt formáljuk a pénzügyi technológia jövőjét

Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége

AZ EFISZ
dokumentumok

dr. Al-Absi Gáber Seif

Elnökségi tag

2013 óta az OTP Mobil Kft. üzletfejlesztési és értékesítési vezetője. A cég fejleszti és üzemelteti a SimplePay fizetési megoldásokat, illetve a Simple alkalmazást, amely számos, a mindennapi ügyintézést megkönnyítő funkciót kínál, köztük az autópálya-matrica vásárlást, csekkfizetést vagy éppen parkolást és ételrendelést.

Irányítása alatt történt többek között a SimplePay online fizetési rendszer, valamint a Telefonos POS elektronikus fizetési applikáció fejlesztése, indulása. Az OTP Mobil által kiépített komplett ökoszisztémának köszönhetően minden vállalkozó megtalálhatja a számára és vásárlói számára leginkább megfelelő fizetési megoldásokat.

2021 óta az OTP Bank Payments Tribe üzlet- és termékfejlesztési vezetőjeként is tevékenykedik, célja az egyre összetettebb fizetési megoldások átláthatóvá tétele, így segítve a felhasználókat, illetve innovatív szolgáltatások tervezése a piaci igényekre reflektálva.

Korábban több, online vásárlást és értékesítést támogató vállalkozás alapításában, munkájában is részt vett. Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen végezte, ahol doktori címet szerzett pénzügyi jogból.

AZ EFISZ
dokumentumok
FRISS HÍREk Továbbí hírek
IMPRESSZUM
Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ)
1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-02-0016481
Adószám:18902323-1-41
Telefonszám: +36 70 451 4483
info@efisz.hu
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram