EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2023.04.21.

Az EFISZ egyesület tagja lett a GRÁNIT Bank Zrt.

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége örömmel üdvözli tagjai között a GRÁNIT Bankot, melynek csatlakozásával tovább bővült és további lendületet kapott az egyesület tevékenysége.

Az EFISZ stratégiai céljai megvalósításának érdekében tagjai és partnerei közreműködésével folyamatosan együtt dolgozik a hazai és nemzetközi elektronikus fizetési ökoszisztéma fejlesztésén, a szakmai együttműködések elősegítésén, a stratégiai környezet elemzésén, az elektronikus fizetési szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználók védelmén, az innovatív, készpénzmentes fizetési megoldások, illetve új szolgáltatási értékláncok létrehozásának támogatásán.

Ennek tükrében kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy a digitális banki üzleti modellt Magyarországon elsőként megvalósító GRÁNIT Bankkal bővült a Szövetség tagjainak sora.

„A GRÁNIT Bank már 2010-ben digitálisnak született” nyilatkozta Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója. Ügyfeleinket a kezdetektől fogva fiókhálózat nélkül, elsősorban elektronikus csatornákon, okoseszközökön szolgáljuk ki. Missziónknak tekintjük, hogy évről évre olyan piacvezető innovatív pénzügyi megoldásokkal jelenjünk meg, amelyek révén az ügyfelek számára a bankolás gyorsabb, egyszerűbb, élményszerű és költséghatékony. Megtisztelő számunkra, hogy most már a Szövetség keretein belül, az EFISZ tagokkal együtt is tehetünk azért, hogy a digitális pénzügyi megoldások ismeretét és elterjedését a mindennapok természetes részévé tegyük.” 

„Nagy öröm számunkra is, hogy a GRÁNIT Bankot tagjaink között köszönthetjük, hiszen a Bank tevékenységét nyomon követve egyértelmű, hogy a hazai és nemzetközi viszonylatban is jelentős innovációs kezdeményezéseivel, digitális megoldásaival, fiataloknak szóló programjával, valamint a fenntarthatóság irányába tett törekvéseivel jelentősen elősegíti a tudatos és környezetbarát fizetési és vásárlási döntéseket.” hangsúlyozta Veres Mihály, az EFISZ elnöke.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram