Együtt formáljuk a pénzügyi technológia jövőjét

Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége

AZ EFISZ
dokumentumok

Deé Gergely

Elnökségi tag

Deé Gergely közgazdász, gazdasági informatikus. Széles körű irányítási-, stratégiai tervezési, üzlet- és termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, különösen a digitális pénzügyi megoldások területén.
2004-2017 között a Magyar Telekomnál dolgozott, és több mobilfizetési szolgáltatás bevezetésében látott el fontos szerepet. 2017 augusztusától a Magyar Posta Zrt.-nél tölt be különböző vezetői funkciókat. Itt először az eCsatornák területe tartozott hozzá, 2022 szeptemberétől pedig az ebből kialakuló Digitalizációs Fejlesztési Igazgatóságot vezeti. Nevéhez fűződik a vállalat olyan digitális szolgáltatásainak bevezetése, mint a megújult iCsekk mobilapp és partneri applikációkba beépülő csekkbefizetési megoldás, valamint az ÉnPostám Hűségprogram online funkciói.

A postai vezetői funkció betöltésével párhuzamosan, 2021. szeptemberétől a Magyar Posta Zrt. elektronikus számlabemutatási és fizetési szolgáltatást nyújtó leányvállalatának, a Díjnet Zrt.-nek a vezérigazgatója.

AZ EFISZ
dokumentumok
FRISS HÍREk Továbbí hírek
IMPRESSZUM
Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ)
1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-02-0016481
Adószám:18902323-1-41
Telefonszám: +36 70 451 4483
info@efisz.hu
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram