EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2022.04.11.

Új taggal bővült az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége nagy örömmel üdvözli tagjai között a RowanHill Digital Kft.-t, melynek csatlakozásával tovább bővült és további lendületet kapott a szövetség tevékenysége.

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) stratégiai céljai megvalósításának érdekében folyamatosan dolgozik a hazai és nemzetközi fizetési ökoszisztéma fejlesztésén, a szakmai együttműködések elősegítésén, a felhasználók és fogyasztók érdekeinek védelmén, az innovatív, készpénzmentes fizetési megoldások, valamint új szolgáltatási értékláncok létrehozásának támogatásán.

Teszi mindezt tagjai és partnerei hathatós segítségével, ezért is bír nagy jelentőséggel, mikor új partnerrel bővül a Szövetség tagjainak sora.

A RowanHill Digital cég mottója: „Hisszük, hogy a folyamatos fejlődés és a kíváncsiság az, ami a profizmusunk mellett hozzásegít minket ahhoz, hogy ügyfeleinknek a leginnovatívabb megoldásokat nyújtsuk a digitális piacon. Segítségünk ebben a több évtizedes, folyamatosan bővülő tapasztalatunk és egyedülálló tudástárunk.”

A Cég az üzleti partnereiket üzlet- vagy szervezetfejlesztési koncepciókkal, stratégiai tervezéssel, valamint termék- és szolgáltatásfejlesztéssel, projektmenedzsmenttel versenyelőnyhöz juttatja egy jelentősen felgyorsult, innovációközpontú piacon.

Az újonnan csatlakozott Vállalat a digitális innovációk – elsősorban a payment, fintech, blockchain valamint insurtech – szakértője, amely piacokon saját fejlesztésű termékeivel is folyamatosan jelen van. A RowanHill Cégcsoport - a tagvállalataival együttműködve - ötvözi azt a szaktudást, és kompetenciahalmazt, amely bármely vállalkozás életében felmerülő digitális kihívásokat kezelni tudja. Szakértő tagvállalataival együttműködve, elérhető megoldást kínál stratégiaalkotástól jogi támogatáson és termékfejlesztésen keresztül, akár a fizikai IT-fejlesztésen, és hardveres kialakításon át, az üzemeltetésig, az infokommunikáció területén, például: fintech és payment megoldásokat nyújt bank és egyéb pénzügyi intézmények számára, támogatja a digitalizációt, a projekt és programmenedzsmentet, szervezeti hatékonysági optimalizálást, közreműködik üzleti megvalósíthatósági tanulmányok és lojalitási programok kidolgozásában, segítséget nyújt információbiztonsági és adatvédelmi kérdésekben.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb innovatív, a jelen kihívásaira hathatós válaszokat adni tudó Vállalatot üdvözölhetünk tagjaink között. Hisszük, hogy közösen, egymást erősítve tudjuk folytatni mindazon kezdeményezéseket, mellyel valóban együtt formáljuk hazánk és európai pénzügyi jövőjét, a pénzügyi technológiát, valamint segítséget tudunk adni a hazai és akár nemzetközi lakosság pénzügyi tudatosságának formálásához.”– hangsúlyozta Dávidházy Gábor, az EFISZ főtitkára. 

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram