Együtt formáljuk a pénzügyi technológia jövőjét

Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége

AZ EFISZ
dokumentumok

Veres Mihály

Elnök, Elnökségi tag

Veres Mihály 2013. augusztus 16-tól a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója. A vezetése alatt 2014. július 1-én indult el a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, amely országos lefedettséggel több mint 6 millió felhasználó mindennapjait segíti. A folyamatosan fejlődő platform 174 szolgáltató és viszonteladó számára teszi lehetővé a digitális szolgáltatások bevezetését. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt-nél számos, ma már a mindennapokban is elérhető innováció létrehozásában vállalt aktív vezető szerepet. A vezetése alatt az NM Zrt.-t mára Magyarország egyik meghatározó digitalizációs innovációs műhelyévé vált.

A 2000-es évek elejétől foglalkozik a mobilkommunikáció különféle felhasználási lehetőségeinek a kutatás-fejlesztésével, már 2004-ben elektronikus és mobilfizetési lehetőségeket fejlesztő K+F projektet vezetett. Jelentős szerepe volt a használattal arányos útdíjfizetési rendszer (HU-GO) bevezetésében és számos Smart City megoldás létrehozásában.

Veres Mihály kezdeményezése hívta életre 2017. áprilisában 9 taggal Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségét (EFISZ), amelynek céljai, többek között, a hazai készpénzkímélő és fenntarthatóság irányába mutató, azt elősegítő elektronikus fizetési ökoszisztéma fejlesztésének, az új szolgáltatási és üzleti modellek kidolgozásának támogatása, az elektronikus fizetési szolgáltatási értéklánc hazai és nemzetközi szakmai együttműködéseinek elősegítése, javítása, a lakosság pénzügyi tudatosságának növelése, illetve az innovatív, készpénzmentes fizetési megoldások létrehozásának a támogatása.

AZ EFISZ
dokumentumok
FRISS HÍREk Továbbí hírek
IMPRESSZUM
Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ)
1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-02-0016481
Adószám:18902323-1-41
Telefonszám: +36 70 451 4483
info@efisz.hu
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram