Együtt formáljuk a pénzügyi technológia jövőjét

Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége

AZ EFISZ
dokumentumok

Kiss Ferenc

Elnökségi tag

Kiss Ferenc az 99999 Informatika Zrt.-nél közel 5 éve foglalkozik ITS (intelligens közlekedési rendszerek) és elektronikus fizetési megoldások fejlesztésével, piaci megismertetésével.

Szegeden született, első munkahelye a Műszertechnika Rt. is már informatika rendszerintegrátor feladatokkal foglalkozott. A közgazdász diploma megszerzése után a Montana Zrt.-nél folytatta, de már Budapestről foglalkozott a legkülönbözőbb IT fejlesztésekkel. Az infrastruktúra fejlesztéseken kívül Scala, később SAP és belső fejlesztésű dokumentum menedzsment rendszerrel bővült a cég tanácsadási portfóliója, melyek izgalmas kihívást jelentettek számára.

Ezt követően 2009-től Ipari és közmű ügyfelekre specializálódott üzletág vezetését vette át az ország egyik legnagyobb rendszerintegrátor cégcsoportjánál. Okos mérési, smart city és ITS projektek elnyerésével és megvalósításával számos sikeres fejlesztést sikerült megvalósítania.

Feladatorientált és ügyfél centrikus megközelítése miatt szeret az 99999 Informatika Kft.–nél dolgozni, ahol a legmodernebb technológiákat is van lehetőségük ügyfeleik hasznára fordítani. Szinte alapító tagként vehettek részt az EFISZ munkájában, és azóta számtalan innovatív elgondolással sikerült gazdagítanunk egymást. Rendkívül inspiráló számára az EFISZ-ben a különböző piaci tevékenységből fakadó, mégis a közös érdekek megvalósítását elősegítő munkacsoportok közös munkája.

Síeléssel, focival és túramotorozással igyekszik kikapcsolódni a szabadidejében.

AZ EFISZ
dokumentumok
FRISS HÍREk Továbbí hírek
IMPRESSZUM
Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ)
1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-02-0016481
Adószám:18902323-1-41
Telefonszám: +36 70 451 4483
info@efisz.hu
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram