EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2020.03.04.

Az EFISZ tagja lett a Capsys Informatikai Kft.

A CAPSYS Kft. csatlakozásával tovább bővült az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége tagjainak száma.

A Capsys ügyvezetői Erdély Miklós és Szeles Zoltán közleményükben kifejezték, hogy örömmel csatlakoztak az EFISZ-hez. A Capsys egy olyan B2B szoftverfejlesztő vállalat, amely a legnagyobb hazai pénzintézetek azonnali fizetések rendszeréhez való csatlakozásához való felkészülésében oroszlánrészt vállalt, így minden bizonnyal értékes tapasztalatokkal jarul majd hozzá az EFISZ szakmai tevékenységéhez.

A Capsys-ről

Az 1998-ban alapított Capsys Informatikai Kft. egy magyarországi központú független szoftverfejlesztő vállalat, amely szakértői tanácsadást és informatikai megoldásokat kínál tőkepiaci szereplőknek és bankoknak 16 országban, Észak-Afrikában, az EU-ban, Kelet és Dél-Európa országaiban és valamint az Arab öböl menti orszégokban. Magánvállalatként a Capsys továbbra is az alapítóinak tulajdonában áll, akik a pénzügyi szolgáltató cégek korábbi vezetői. Ez a tény meghatározta a Capsys üzleti filozófiáját, és szinte egyedülálló helyzetben vagyunk az IT-iparban: nagyon erős az üzleti fókusz, amelyet a szoftverfejlesztésben és az implementációban kiváló informatikai szakértői hajtanak végre. Ez a kettős szerep lehetővé teszi a Capsys számára, hogy áthidalja a kommunikációt az üzleti és az informatikai területek között, valamint szakértői erőforrásokat biztosítson az egyes projektek sikeres megvalósulásához. Egy másik fontos tevékenység keretében a Capsys globális technológiákat  vezet be a feltörekvő régiókban globális vezetõ szoftvergyártókkal kötött regionális partnerségi megállapodások révén.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram