EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2019.07.19.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az EFISZ és a Debreceni Egyetem

A közös gondolkodás és hosszú távú együttműködés megalapozása céljából 2019. július 18-án ünnepélyes keretek között stratégiai partnerségi együttműködési megállapodást kötött az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége, valamint a Debreceni Egyetem.  

Az EFISZ és a Debreceni Egyetem – szellemi erőforrásaik szinergiáinak kiaknázásával – olyan együttműködési megállapodást kívántak kötni, amellyel közösen tehetnek egyrészt a hazai innovatív elektronikus fizetési megoldások minél gyorsabb és minél hatékonyabb elterjedéséért, másrészt a jövő generáció megfelelő képzéséért, annak érdekében, hogy ezen a szakterületen Magyarország versenyképes maradjon, és akár vezető szerepre is szert tehessen Európában.

A stratégiai partnerségi együttműködési megállapodás célja, hogy a Felek szoros, stratégiai jellegű együttműködése révén a Debreceni Egyetem részt vegyen az EFISZ által gondozott Elektronikus Fizetési Stratégia megalkotásában, továbbá a Felek együttműködjenek a pénzügyi tudatosság növeléséhez szükséges célok megállapításában, a végrehajtás lehetséges módozataiban; illetve a közösen megállapított egyéb, az elektronikus fizetési szolgáltatásokkal, a magasabb pénzügyi kultúra megteremtésével összefüggő szakmai célok megvalósítása érdekében – egymás szuverén jogainak tiszteletben tartásával – a megállapodás keretei között együttműködjenek; egymás szakmai véleményét kölcsönösen megismerjék, és folyamatos szakmai konzultációt folytassanak.

Kép: Bódi Sándor

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram