EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2019.06.11.

EFISZ ötletpályázat nyertes pályamű bemutatása és díjátadó ünnepség

Az EFISZ „Elektronikus Fizetési Megoldások” címmel – a pályázati kiírásban meghatározott témakörökben – ötletpályázatot hirdetett a hazai felsőoktatási képzésben résztvevő hallgatók számára.

Az ötletpályázatra pályázni lehetett minden olyan elektronikus fizetések kapcsán megvalósítható szolgáltatásfejlesztési, innovatív ötlettel és pilot projekt javaslattal, amely megkönnyíti a hétköznapok pénzügyeinek intézését, valamint felhívja a figyelmet a pénzügyi tudatosságra. Az ötletpályázat célja volt, hogy az EFISZ olyan új, a jelen formájában még nem publikált ötleteket találjon és díjazzon, amelyek a fenti céloknak megfelelnek.

Az EFISZ Ötletpályázatra érvényesen benyújtott, az előírt tartalmi és formai követelményeknek megfelelő pályaműveket a zsűri értékelte, a zsűri szakmai munkáját az EFISZ tagjainak képviselőiből álló ötletpályázat munkacsoport segítette.

Az ünnepélyes díjátadó ünnepségre a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által megrendezésre kerülő Mobilfizetési Szimpózium második napján, 2019. május 22-én került sor a Magyar Tudományos Akadémia Székházában, amely eseményen lehetőség volt a nyertes pályamű prezentációs előadás keretében történő bemutatására is a szakmai közönség előtt.

A szakmai zsűri I. helyezettnek Pető Zsanett, Mobilfizetések és a számlainformációs rendszer innovatív felhasználási lehetőségei c. pályaművét választotta, a szakmai zsűri Bercsényi Zsuzsanna, Elektronikus fizetések edukációja c. pályaművét pedig különdíjjal jutalmazta.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram