EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2019.05.09.

Az EFISZ tagja lett az Erste Bank Hungary Zrt.

Az Erste Bank Hungary Zrt. csatlakozásával tovább bővült az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) tagjainak száma.

Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre. Az elmúlt tíz évben az Erste Group Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált.

Ügyfélszám és fiókszám alapján az Erste Bank Hungary a magyar bankpiac meghatározó szereplője. A pénzintézet ügyfeleit több, mint 110 fiókján, valamint 400-at meghaladó bankjegykiadó automatáján keresztül szolgálja ki.

„Az Erste Bank folyamatosan korszerűsíti digitális alkalmazásait a változó ügyféligényekhez. A hazai bankok közül az Erste vezetett be elsőként sajátmárkás mobiltárcát, a társaság lakossági ügyfeleinek már fele rendszeresen használja a pénzintézet digitális platformjait (NetBank, MobilBank). A folyamatos frissítéseknek köszönhetően terjed az androidos készülékeken immáron teljes körű elektronikus pénztárcaként (NFC-funkcióval) használható MobilePay alkalmazás használata is: az elmúlt fél évben harmadával emelkedett a tranzakciók és az applikációt használók száma is.  – mondta Bek-Balla László az Erste Bank Hungary Zrt. Digitális Csatornák és Contact Center Igazgatóság vezetője.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram