EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2018.09.25.

Az EFISZ tagja lett az InterTicket Kft.

Új taggal bővült a tavaly áprilisban elindított készpénzkímélő elektronikus fizetési szolgáltatást nyújtó társaságok szakmai szervezete, az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ).

A kultúra területén a jegyértékesítési és jogosultság kezelési rendszerek üzemeltetésében piacvezető cég, az InterTicket Kft. szeptember hónapban történt csatlakozásával folytatja tovább hatékony működését az EFISZ. A jegyértékesítő Társaság online felületén, egyedülálló módon a hazai színházak, koncerthelyszínek, fesztiválok mintegy 50 000 rendezvényének teljes jegykészlete – több mint 11 millió jegy – volt elérhető csak 2017-ben. „A jegy.hu oldalon elsők között tettük elérhetővé már az 1990-es évek végétől az online bankkártya elfogadást, és azóta is a legmodernebb elektronikus fizetési megoldásokat biztosítjuk ügyfeleinknek. Az elmúlt két évtizedben az innováció határozta meg leginkább a gondolkodásunkat és üzleti döntéseinket, ebben a fizetési megoldások folyamatos fejlesztése kiemelt szerepet játszott és játszik.” – mondta Országh Örs, az InterTicket Kft. Innovációs igazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az EFISZ szakmai szervezet tagjai között tudhatjuk az InterTicket Kft-t, hiszen a hazai kultúra területén egyedülálló módon biztosítanak olyan készpénzmentes vásárlási lehetőséget, amely egyszerre innovatív és jövőbemutató. Az EFISZ elkötelezett azon célkitűzése mellett, hogy a gazdasági élet széles körében, így a kultúra és szórakozás területén is a készpénzkímélő elektronikus fizetési rendszerek eredményességét növelje, újabb szolgáltatási modellek kidolgozását a tagság szakmai kompetenciáinak összehangolásával támogassa” – nyilatkozta Veres Mihály, az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége elnöke.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram