EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2017.11.27.

Az EFISZ meghívást kapott az EPA CEE megalakulásának ünnepi eseményére

A 2004-ben létrehozott Emerging Payments Association (EPA), 2017. november 16-án Belgrádban elindította legújabb kezdeményezését az EPA CEE szakmai fórumot, amelyre meghívást kapott Magyarországról az Elektronikus Fizetési Szolgáltatások Szövetsége (EFISZ).  Az EPA a közép-kelet-európai pénzügyi innovációs társaságokat, illetve a pénzügyi szektor összes szegmensét átölelő, több mint 120 tagból álló nemzetközi szervezet, az ágazat legjelentősebb európai szövetsége.

A sikeres belgrádi találkozóhoz több, mint 70 iparági szakember csatlakozott, akiknek közös célja a fizetési és pénzügyi szolgáltatások ökoszisztémájának összekapcsolása, valamint a közép-kelet-európai pénzügyi szolgáltatások további gyors növekedésének ösztönzése.

„Az EFISZ célja a nemzetközi szakmai partneri kapcsolatok kialakítása, ezen belül is a régiós együttműködések beindítása a pénzügyi innováció területén, ezért is hasznos volt a frissen megnyitott EPA CEE eseményen történő részvételünk, amely újabb innovatív pénzügyi szolgáltatókkal történő együttműködést eredményezhet a jövőben” – nyilatkozta Dávidházy Gábor EFISZ főtitkár.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram