EFISZ
AZ EFISZ
dokumentumok

2017.11.19.

Az EFISZ tagja lett a Diákhitel Zrt.

Ismét új taggal bővült a 2017 áprilisában elindított készpénzkímélő elektronikus fizetési szolgáltatást nyújtó társaságok civil úton szervezett, autonóm érdekképviseleti feladatokat ellátó társadalmi, szakmai szervezete az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ).

Az elnökség 2018. május 12-i határozata alapján 11 taggal folytathatja eredményes működését az EFISZ. A szövetség elnöksége egyhangúlag támogatta a Diákhitel Központ Zrt. csatlakozási kérelmét.

„A Diákhitel Központ csatlakozása az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségéhez további innovatív fejlesztéseket, valamint a legkorszerűbb üzleti és informatikai trendek megismerését, egyben implementálását jelentheti Társaságunk számára. Mint állami tulajdonban lévő, ám fiatal ügyfélkörrel rendelkező Társaság kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mind a való életben, mind az online térben magas színvonalú, korszerű és könnyen kezelhető hiteligénylési platformot és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínáljunk célcsoportunk, az egyetemisták számára” – nyilatkozta Bugár Csaba a Diákhitel Zrt. vezérigazgatója.

Örömünkre szolgált támogatni a Diákhitel Központ Zrt. csatlakozását az EFISZ-hez, hiszen a Diákhitel Zrt. elsők között valósított meg innovatív és ügyfélbarát elektronikus fejlesztéseket a felsőoktatásban tanuló diákok számára, mint például az e-aláírással történő szerződéskötés, vagy a diákhitel mobilalkalmazás. A Diákhitel csatlakozásával az EFISZ tovább erősítette azon képességét, hogy a gazdasági élet széles körében a készpénzkímélő elektronikus fizetési ökoszisztémát tovább fejlessze, az új szolgáltatási és üzleti modellek kidolgozását támogassa” – nyilatkozta Veres Mihály az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége elnöke.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram